Olen tänään syönyt lounaaksi huippuhyvää sushia - 10kpl erikoisennäköisiä erilaisempia susheja kuin mitä ikinä olen nähnyt-5euroa.

Olen myös ostanut takin - ja alkanut (joo ekana päivänä tiedän!) miettiä, jos löytyisi muutakin kivaa ja tarpeellista ostettavaa, niin voisihan sitä lähettää postitsekin Suomeen... Täällä on nimittäin niin erilaista tavaraa. Osuin kauppaan nimeltä Loft - Sokoksen kokoinen kauppa - pyhitetty paperitavaroille ja kodin tavaroille. Astioita, sisustuskrääsää oli ihan minimaalisesti. Mutta kyllä sitä tilaa tarvitaan, kun siivousmoppihyllykin on 10 metriä pitkä - oletteko koskaan nähneet kissan näköisiä jalkaanlaitettavia pölymoppeja? Tai ilmankostuttajia - 30 metriä - kaikkia muotoja, värejä ja kylmää sumua, lämmintä sumua ja kaikkea siltä väliltä. Paperitavaraosastolla pikkusen sorruin - ensi vuosi on ilmeisesti jäniksen vuosi - jos niin voi päätellä siitä, että oli paljon erilaisia pupuja ja 2011 merkintöjä. Ostin kirsikankukka- ja puputarroja - tuunausta varten. (Sari tietää mitä tarkoitan).

Puhelin tuli myös kuntoon - kiitos Pia ja Stefan! Mutta testataan kauanko vie kun Elisalta vastataan. Laitan sen äänettömälle, koska yritän kohtapuoliin - kello lähestyy täällä 7aa. Jos sinnittelen 1 tunnin yöunilla vielä 2 tuntia, niin sitten pääsen hyvin uuteen rytmiin. Huomenna on paljon nähtävää...Saatanpa jaksaa ladata vähän kuviakin...